061 - Barraca Compartida




Ubicació: Vessant hidrogràfic dret de la riera de Sanana. Al Racó de la Figuerota. A la capçalera del torrent on es troba la font de la Figuerota i que tributa a la riera de Sanana pel vessant dret. S'hi accedeix per una pista que voreja el turó de les Planeres pel vessant sud i que neix al km 13.7 de la carretera de Rellinars.
Data de visita: 09-09-2014
Numeració: 061
Tipus de construcció: Aèria aïllada
Forma: Planta circular
Tipus de porta: Llinda plana
Estat de conservació: Enderroc sostre
Coordenades (Datum WGS 84 = ETRS 89): N 41º 37.657 E 001º 55.360
Altitud: 450 m
Orientació de la porta: Sud-oest
Restaurada: No
Descripció:
Comentaris: Aquesta barraca es troba a la vora del límit entre el terme municial de Vacarisses i Rellinars. Per aquest motiu l'Associació Amics de Rellinars també l'han inclós a l'inventari de barraques que han fet al seu terme. Al poble veí l'han batejat com a barraca del Torrent dels Oms IV.
Font d'informació: La pàgina web http://trailsantllorenc.blogspot.com.es/2012/10/la-segona-vida-de-les-barraques-de.html (Lluís Ramon Hernández). Guia Interactiva del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac (Ramon Suades). La pàgina web http://patrimonicultural.diba.cat/index.php?codi_ine=08291 (Jordi Piñero). La pàgina web http://wikipedra.catpaisatge.net/ (Yoyes Moreno).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada